Beste wandelaars,

hopelijk gaat het met jullie allemaal goed én wel. Eindelijk kunnen we jullie meedelen dat 'De Wandelaar' zinnens is om terug op te starten.
 

Na onderling overleg en het inwinnen van informatie hebben we beslist om onze wandeltochten te hervatten vanaf september 2021.

Zondag 5 september plannen we onze eerste wandeltocht sinds de corona-perikelen, die ons uiteindelijk anderhalf jaar op non-actief heeft gezet. We kijken er alvast reikhalzend naar uit. Voor die wandeling trekken we dan naar De Teut in Zonhoven voor een combinatie op basis van bestaande wandellussen.
Omdat we gaan heropstarten lijkt ons dat de beste keuze, om zodoende terug in ons wandelritme te geraken na eventuele verloren fysieke paraatheid!
 

We voorzien een eerste wandeling van 6 kilometer (op basis van de gele lus), en nadien eentje van 7 kilometer (gebaseerd op de groene lus van 4 kilometer).
 

Jullie kunnen één van die lussen aanvatten, of opteren voor een combinatie van beiden dat dan ongeveer op 13 kilometer zal uitkomen. Details van de routes volgen later nog.
 

Onze eerste route starten we alvast om 10u30 stipt aan de parking van Camping Holsteenbron, Hengelhoefseweg 9 te 3520 Zonhoven. Start tweede lus aldaar omstreeks 13u00.

Tussen 12 en 13 uur houden we een vrijblijvende pauze aan het cafetaria van de camping. Gelieve de dan geldende Corona-maatregelingen ook op te volgen. Vergeet zeker niet een mondmasker mee te nemen.

Ook kunnen we vanaf dan ook onze leden een nieuw lidmaatschap van onze wandelclub 'De Wandelaar' aanbieden. Dit zal dan gelden tot eind volgend jaar 2022.
De tarieven blijven voorlopig ongewijzigd, volgens de meest recente informatie op de website van onze wandelfederatie 'Gezinssport Vlaanderen'.
Voor onze wandelclub betekent dat dus 10€ per lid, of 15€ voor leden die hun lidgeld terugvorderen via hun mutualiteit.

Hopelijk zien we elkaar dus eindelijk terug op zondag 5 september 2021 in De Teut te Zonhoven.
Enkele weken voor aanvang volgt nog een reminder en verdere uitleg over deze wandeling.
Blijf intussen gezond en waakzaam!
Sportieve groeten,

Wandelclub De Wandelaar

 Bijgaand een omgevingskaart:


Populaire posts van deze blog

Groepswandeling zondag 3 april 2022