Groepswandeling te Reppel op zondag 6 maart 2022

Onze wandelclub De Wandelaar herstart zijn activiteiten, nu de huidige gezondheidssituatie terug gunstiger zijn.

Daarom willen we jullie uitnodigen op onze wandeling van aanstaande zondag 6 maart 2022.

Als locatie hebben we gekozen voor de omgeving van Reppel (Bocholt), waar we twee lussen op het programma hebben.

We vertrekken die dag om 10u30 aan de parking van De Watermolen, gelegen aan de Monshofstraat 9 te 3950 Reppel, voor onze eerste wandellus.

Deze wandellus brengt ons in het gebied van de Abeekvallei, met enkele mooie knuppelpaden in dit drassig gebied. De afstand bedraagt 4,8 kilometer.

Ondanks de afgelopen natte en winderige periode zou deze wandellus begaanbaar zijn gebleven, mits stevige wandelschoenen. 

Indien blijkt dat de lus toch moeilijk begaanbaar zou zijn, hebben we een alternatieve wandellus van 4,4 kilometer (Leukeneinderoute).

Na onze eerste tocht kunnen we pauzeren in het horecagedeelte van De Watermolen. Maar eerst eten we buiten ons broodje op.

De tweede wandellus zullen we wederom aanvatten aan de parking, uiterlijk om 13u00. Indien je enkel voor deze lus kiest, gelieve tijdig ter plekke te zijn!

Onze tweede tocht heeft een afstand van 5,4 kilometer, en brengt ons via goede vlakke paden doorheen velden en bossen (Reppelerroute).

Na deze lus is er de mogelijkheid om in het horecagedeelte nog wat consumeren (op eigen kosten uiteraard) en na te praten.

Voor onze leden zullen we ook de attesten van de mutualiteit bij hebben, zodat jullie het lidgeld kunnen terug vorderen.

Gelieve ook jullie Covid Safe Ticket en mondmasker bij te hebben, ook al versoepelen waarschijnlijk de regels hieromtrent.

Hopelijk tot dan!

Groeten,

 

Marc, Eddy & Bennet

Wandelclub De Wandelaar

 

Populaire posts van deze blog

Groepswandeling zondag 3 april 2022